Rivning i Kungälv och Kungsbacka

Vårt företag, NE-AB är ett företag som även passar dig som behöver hjälp med någonting som rör rivning i Kungälv och Kungsbacka. Det som är bra för dig som kund är att du kan få hjälp med i stort sett allt inom vår bransch. Dessutom är våra medarbetare både kunniga och rutinerade. De har alla arbetat inom detta arbetsfält i flera år och de försöker alltid att utveckla sina kunskaper.

Begär en offert!

På NE-AB är det viktigt att alla kunder får den service som man kan kräva av ett seriöst och proffsigt företag inom rivning och sanering. Vi erbjuder därför alla våra kunder att helt kostnadsfritt erhålla ett kostnadsförslag eller mer formellt en offert. Detta är en möjlighet som vi rekommenderar alla att nyttja. Det ger dig som kund möjlighet att i lugn och ro tänka över vad vi erbjuder dig inom rivning och om det är värt det för det priset som vi ger dig. Om det är någonting som du vill veta mera om angående detta eller om någonting är oklart, så kan du höra av dig till våra experter här på NE-AB, så kan de hjälpa dig till rätta. Vi strävar alltid efter en så bra relation som möjligt med våra kunder.

Våra referenser

Vi har hjälpt många kunder och vi har genom vårt arbete erhållit många nöjda kunder, som i sin tur har berättat om vårt företag och dess tjänster för vänner och bekanta, vilket naturligtvis endast är positivt för oss. Om du är intresserad av vad tidigare eller nuvarande kunder anser om vårt arbete, så kan du höra av dig till oss.

Vi hälsar dig återigen välkommen hit till oss på NE-AB och kom ihåg att vi hjälper dig med allt som rör rivning och sanering med mera.

48762762 - house demolition

Expert på rivningsarbete!